Een eigen windscherm terras aangelegd

Een eigen windscherm terras aangelegd

 

De lente kwam vroeg dit jaar, vroeger dan ik had verwacht. Ik dacht nog alle tijd te hebben voor de lente echt zou aanbrengen maar in de afgelopen maand is me toch wel duidelijk geworden dat het veel sneller kwam en dat ik in tijdnood zou komen. Het is geen wereldramp gelukkig, want in principe heb ik nog alle tijd, maar ik zou het liefst mijn windscherm terras al helemaal klaar hebben gehad. Had ik er zelf maar eerder aan een-mooie-windscherm-voormoeten beginnen natuurlijk! Enfin, aangezien wij in het najaar een eigen zwembad hier in de achtertuin hebben aangelegd en we alleen het terras nog niet gedaan hadden, leek dat me een leuk klusje om zelf te gaan doen, ik ben graag met mijn handen bezig en vind het leuk dit soort dingen dan zelf te kunnen doen. Bovendien wilde ik per se een windscherm terras om lekker in de luwte te kunnen zitten daar bij het zwembad. Maar ik heb het windscherm terras alsnog heel snel kunnen regelen, al met al, want het staat er nu al! Vanaf begin maart was het lekker weer en toen was het klussen in de tuin voor dit specifieke terras natuurlijk ook veel leuker om te doen! terras windscherm