Different Doors – Openslaande deuren was een naam die ik wel kon onthouden

Different Doors – Openslaande deuren was een naam die ik wel kon onthouden

Wij hebben een woning en ook hebben wij de garage aan onze woning waar wij via de bijkeuken naar toe kunnen. Ik vind dit zo prettig en zou ook nooit meer anders willen. Lekker makkelijk vanuit de bijkeuken zo de garage in om de auto in te stappen en weg te kunnen rijden. Nu kan ik vanuit de woning door de garage naar de oprit maar ik kan niet door de garage naar de tuin. Hier moeten dus echt wat aanpassingen komen. Want zeker in de zomerdagen dan is het altijd met de spullen die nodig zijn voor de tuin via de keuken door naar buiten lopen en dat is natuurlijk niet handig als je je bedenkt dat je hier enorm veel rommel door krijgt. En dus moest de garage aan de andere kant worden voorzien van openslaande deuren. En wij hebben dit laten verzorgen door Different Doors – Openslaande deuren. De naam zegt het al, en dus kon ik dit wel onthouden toen mijn collega mij op dit adres attendeerde. Ik vertelde haar van mijn plannen en zij is een tevreden klant van Different Doors – Openslaande deuren en dus was voor mij de drempel direct al erg laag om met dit bedrijf contact op te nemen.