De muurschilderingen aan de wanden van de sauna ruimte maken het af

De muurschilderingen aan de wanden van de sauna ruimte  maken het af

Wat een erg mooie muurschilderingen heeft Paul Dekkers voor ons gemaakt zeg! Wij wonen sinds kort in Gelderland en wij hebben een vrijstaande woning met een enorme tuin hierin. Omdat wij ervoor hebben gekozen om een zwembad met een saunaruimte te laten bouwen in onze tuin wilde wij deze ruimte ook graag een oosterse teint geven doormiddel van muurschilderingen die wij wilde laten maken. Dit idee heb ik eens gezien op een tv programma en dat heb ik al die tijd onthouden. Nu alles klaar is ben ik opzoek gegaan naar iemand die deze muurschilderingen voor ons kan verzorgen. En zo ben ik eens door de bekende zoekmachine gaan neuzen en al snel vond ik deze site. Ik klikte direct door naar de muurschilderingen en daarmee was het al snel duidelijk dat dit de aangewezen persoon is voor ons. En dus ben ik een bericht gaan achterlaten met de vraag of Paul Dekkers dit voor ons in orde kan maken. En zo stond er een afspraak om met de muurschilderingen onze wellness ruimte in de tuin helemaal af te maken. http://www.pauldekkers.com/muurschilderingen.html