Beginnen met dampen of upgraden doe je bij ons!

Beginnen met dampen

Online e sigaret kopen en beginnen met dampen . Wij hebben diverse starterpacks voor de beginnende damper. Deze starterpacks beginnen bij 9.95,- . Een starterspakket wordt standaard geleverd met een accu, tank, een oplader en vaak ook met extra onderdelen. Het wordt aangeraden om bij een starterspakket gelijk een flesje e liquid te kopen. Welke e liquid jij nodig hebt kan je op onze site vinden. E liquid kan je bij ons online bestellen vanaf 2,79,-.

Online e sigaret kopen en Upgraden!

online e sigaret kopen en upgraden als ervaren damper doe je ook bij ons. Is jouw oude mod toe aan vernieuwing of heb jij zelf behoefte aan meer watt. Dan hebben wij voor jou veel optie. Een van onze meest gewaardeerde mods is de Smok Alien 220w Mod. Geliefd door de ervaren dampers. Deze mod ondersteunt 220W als maximaal vermogen en zorgt voor mooie dikke damp. Naast de mods bieden wij natuurlijk ook de clearomizers voor de mods. Onze clearomizers variëren van 4,95 tot 39,95. Dus voor iedere mod hebben we dan ook een bijpassende clearomizer.

Waarom online e sigaret kopen bij ons?

 

Wij zorgen ervoor dat online e sigaret kopen een goede ervaring is. Dit doen wij door alle producten die voor 17:00 besteld worden op de dag zelf nog te versturen. Ook vragen we geen verzendkosten voor producten boven de 50,-  en u altijd een track & trace code te geven.